www.iiiWe.com » ابهام در واگذاری زمین ۱۲هزار متری عباس‌آباد به بانک انصار

 اخبار   
 

 ابهام در واگذاری زمین ۱۲هزار متری عباس‌آباد به بانک انصار

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ضمن انتقاد از تعطیلی جلسه‌ی علنی امروز شورای شهر گفت: به نظر می‌رسد جلسات علنی را تا انتخابات تعطیل کردند تا تعرضی به مدیریت کنونی شهر نشود. رحمت الله حافظی با اشاره به تعطیلی دوهفته‌ای جلسات شورای شهر گفت: هفته‌ی پیش چمران اعلام کرد به دلیل برگزاری نمایشگاه کتاب، جلسه‌ی علنی شورا تعطیل است؛ اما تنها چند نفر از اعضا در افتتاحیه‌ی نمایشگاه شرکت کرده بودند ...

ابهام در واگذاری زمین ۱۲هزار متری عباس‌آباد به بانک انصار
■ شناسایی ۴۸۳۰ ساختمان پرخطر در پایتخت
■ صیانت از باغ‌ها به کجا رسید؟
■ در ۱۲ سال آقایان تنها سالانه ۱۰ کیلومتر مترو احداث کرده‌اند، نه ۳۰ کیلومتر
■ روابط غیرشفاف شهرداری با بانک شهر


رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ضمن انتقاد از تعطیلی جلسه‌ی علنی امروز شورای شهر گفت: به نظر می‌رسد جلسات علنی را تا انتخابات تعطیل کردند تا تعرضی به مدیریت کنونی شهر نشود. رحمت الله حافظی صبح امروز در نشست خبری که در مطبش برگزار شد، با اشاره به تعطیلی دوهفته‌ای جلسات شورای شهر گفت: هفته‌ی پیش چمران طی مکاتبه‌ای اعلام کرد به دلیل همزمانی نمایشگاه کتاب که بزرگ‌ترین فستیوال فرهنگی تهران است، جلسه‌ی علنی شورا تعطیل است؛ حال جای سوال است که چند نفر از اعضای شورا در این افتتاحیه شرکت کردند؟ که بنا به اطلاعات دریافتی، تنها چند نفر شرکت کرده بوده و لزومی نداشت جلسه تعطیل شود.

وی با بیان این که تعطیلی جلسه هفته آتی به دلیل قرار گرفتن در هفته تبلیغات طبیعی است، اما جای سوال است که چرا جلسه امروز هم تعطیل شد افزود: به نظر می‌رسد جلسات علنی را تا انتخابات تعطیل کردند تا تعرضی به مدیریت فعلی شهر نشود و این خود رای بودن رییس شورای شهر جای تعجب دارد.

حافظی با بیان اینکه تعطیلی جلسات شورا طی دو هفته تخلف رییس شورای شهر است اظهار کرد: یک ماه است که درخواست نطق پیش از دستور ارائه کردم اما می‌گویند شش نفر جلوی شما در نوبت هستند.

حافظی در ادامه نشست خود با طرح این ادعا که قالیباف از ظرفیت‌های شهر و شهرداری در راستای کارهای انتخاباتی‌اش استفاده می‌کند، مدعی شد: دو هفته قبل ۵۰ نفر از یکی از استان‌های کشور به تهران آمده و در هتل هویزه مستقر شده‌اند که کارهای ستاد انتخاباتی قالیباف را انجام دهند، این در حالی است که هزینه اقامت آنها توسط شهرداری پرداخت شده است و جالب است بدانید که ساختمان ستاد قالیباف در خیابان مطهری فیبر نوری‌اش توسط یکی از پیمانکاران شهرداری نصب شده که این گواه این است که قالیباف از ظرفیت‌های شهر و شهرداری در راستای کارهای انتخاباتی‌ خود استفاده می‌کند.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران همچنین درباره جابه‌جایی معاونان شهردار طی چند ماه اخیر گفت: این جابه‌جایی‌ها بازی شطرنج شب انتخابات است و تعجب برانگیزتر اینکه معاون خدمات شهری بدون هیچ سابقه فرهنگی به معاونت فرهنگی می‌رود، معاونتی که بودجه‌هایش به طور قطعی تخصیص داده می‌شود و چون در حوزه فرهنگی است هیچ کدام از اقداماتش سند نمی‌خواهد.

حافظی در مورد مساله واگذاری املاک به افراد خاص با بیان اینکه تخلف محرض و مبین است، تصریح کرد: به شهرداری اجازه داده شده بود که تخفیف‌ها به تعاونی‌های مسکن داده شود نه به افراد و این تخلف محرض است و باید به آن رسیدگی شود.
وی همچنین با بیان اینکه تخلفات قالیباف کمتر از شهرداران پیشین نیست و وقتی از شهرداری برود، تخلفات تازه مشخص می‌شود، ادامه داد: علاوه بر اینکه بدنه شهرداری، رضایت ندارند، در مورد بدهی شهرداری هم میزان آن مشخص نیست و گزارشی از شهرداری به شورا آمد که نشان می‌داد میزان بدهی ۲۴ هزار میلیارد تومان است، اما هفته قبل معاون شهردار در جلسه غیررسمی این عدد را تکذیب کرد و گفت میزان بدهی‌ها بسیار کمتر از مقدار اعلامی است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه من چندی پیش دیدم تندگویان یکی دیگر از اعضای شورا، مبلغ بدهی را ۶۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرده است گفت: اما برآورد من این است که میزان بدهی‌ها با جمع بدهی پروژه‌های در حال اجرا حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان است اما باز هم این عدد قطعی نیست.


قالیباف از انتخابات کناره‌گیری می‌کند

حافظی با اشاره به کناره‌گیری قالیباف از انتخابات، اظهار کرد: برداشت من از رفتارهای انتخاباتی قالیباف این است که قصد کناره‌گیری دارد چراکه شما دیدید در مناظره دوم از آموزش عالی از او سوال می‌شود که یک سوال کلیدی است و رأی آور بود اما ۳۰ ثانیه به آن اشاره می‌کند و بعد می‌رود به موضوع دختر وزیر که یک موضوع بی‌ربط است، این نشان می‌دهد قالیباف قصد ماندن در صحنه انتخابات را ندارد و تنها برای تخریب دولت آمده است و فکر هم نمی‌کنم بیشتر از ۳ تا ۴.۵ میلیون رأی بیاورد.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در مورد اولویت‌های شورای بعد گفت: انتظار داریم که قانون‌گذار در شورای شهر بعدی به طور جدی‌تر وارد شود؛ چراکه معتقدم اعضای شورای نیمه‌وقت نمی‌توانند وقت کافی برای حل مشکلات مردم بگذارند و بخصوص حالا که اعضای شورا به ۲۱ نفر کاهش یافته و به دلیل نواقص در زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری که در حوزه نظارت وجود دارد، باید اعضاء به طور تمام وقت برای حل مشکلات وقت بگذارند.

شناسایی ۴۸۳۰ ساختمان پرخطر در پایتخت

وی با بیان اینکه موضوع ایمنی در شهر تهران مغفول مانده است، به گونه‌ای که هیچ فردی مطمئن نیست وقتی که از خانه بیرون می‌رود سالم بازگردد گفت: واقعیت آن است که سازمان مدیریت بحران تنها حقوق پرسنل را می‌دهد و حتی ۲۰ میلیارد تومانی که برای مطالعات گسل‌ها و زلزله شهر تهران به آن داده شده بود، نیز تخصیص نیافت به گونه‌ای که سازمان آتش‌نشانی نیز در جدیدترین مطالعات خود از ۷۳۱۴ ساختمان بازدید کرده که براین اساس ساختمان‌ها را به تفکیک تجاری، مسکونی، اداری و... به پرخطر، میان‌خطر و کم‌خطر تقسیم‌بندی کرده است که از میان ۴۸۳۰ ساختمان پرخطر و ۲۱۵۲ میان خطر و ۳۳۲ ساختمان کم‌خطر بودند.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران افزود: یکی دیگر از موضوعات بحث زباله‌هاست که معتقدم، زباله در تهران تنها جمع‌آوری شده و مدیریت نمی‌شود و برای موضوعاتی همچون کاهش تولید زباله و تفکیک از مبداء به واسطه مشغله آقایان هیچ اقدام قابل قبولی انجام نشده است.

طی ۱۲ سال آقایان تنها سالانه ۱۰ کیلومتر مترو احداث کرده‌اند، نه ۳۰ کیلومتر

حافظی با بیان اینکه ساماندهی مالی و ایجاد شفافیت در این حوزه یکی از اولویت‌های مهم شهر بعدی است، گفت: توسعه حمل و نقل عمومی با محوریت مترو باید در دستور کار قرار گیرد و این در حالی است که آقایان مدعی هستنددر حال حاضر ۳۰۰ کیلومتر مترو دارند اما باید اعلام کنم که این ۳۰۰ کیلومتر با احتساب خطوط در حال تکمیل است و طی ۱۲ سال آقایان تنها سالانه ۱۰ کیلومتر مترو و نه ۳۰ کیلومتر مترو احداث کرده‌اند و این در حالی است که شهر تهران حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ کیلومتر مترو نیازمند است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه طی سال‌های اخیر سه طرح مهم پیشنهادی کمیسیون سلامت بنا به دلایلی از دستور کار شورا خارج شد و لازم است که در شورای بعدی مجددا احیا شود گفت: مدیریت بودجه غیرنقد شهرداری یکی از این طرح‌های پیشنهادی بود که دست آخر متوجه نشدیم به چه دلیل در شورای چهارم مطرح نشد، چراکه ۵۰ درصد بودجه شهرداری غیرنقد است و نمی‌دانیم تهاتر املاک و مستقلات در شهرداری به چه صورت است.

حافظی با بیان اینکه در سال ۹۳ تشکیل دیوان محاسبات شهری را پیشنهاد کردیم، گفت: ما نظام مالی شهرداری را آسیب‌شناسی کرده و پیشنهاد دادیم که این دیوان محاسبات تشکیل شود اما سرانجام پیشنهاد ما را به طرح تشکیل کمیته ساماندهی ذی‌حسابان تبدیل کردند که محتوا کاملا عوض شد و این هم در دستور کار قرار نگرفت، در حالی که این طرح به دنبال ارتقای سلامت اقتصادی و شفافیت در نظام غیرنقدی شهر بود که چون خوشایند آقایان نبود، از دستور کار خارج شد.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه بررسی و اصلاح سازمان املاک و مستقلات شهرداری نیز یکی دیگر از طرح‌هایی بود که از دستور کار خارج شد، گفت: بیشترین حجم تهاترهای غیرنقد در سازمان املاک و مستقلات شهرداری است و جالب است بدانید که رییس شورا در قراردادی که با حسابرس برای انجام تلفیق صورت‌های مالی سال ۹۰ منعقد کرده، اجازه ورود به اداره کل املاک و مستقلات را نداده و حسابرس نیز موقعی که به وخامت حال این سازمان می‌رسد در ابتدای گزارش متذکر می‌شود که رییس شورا به وی اجازه ورود به سازمان املاک و مستقلات را نداده است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه سازمان املاک و مستقلات آیین‌نامه مالی و معاملاتی که در شورای شهر بررسی و به تایید وزیر کشور برسد، ندارد، گفت: شورا در اساسنامه این سازمان اجازه داده است که خودشان آیین‌نامه تدوین کرده و به تصویب شهردار برسانند.

حافظی با بیان اینکه در سال ۸۹ نیز حسابرس در یک بند آورده است که عدم اظهارنظر سازمان املاک در مورد تراکم واگذاری بابت تسویه مطالبات مالکان املاک معارض طرح‌های عمرانی افزود:‌ انتظار داریم این سه طرحی که در شورای شهر چهارم مغفول مانده در شورای بعدی در دستور کار قرار گیرد و این طرح‌ها به قدری مهم است که لازم است وزیر کشور، سازمان شهرداری‌ها، شورا و شهرداری طی کمیته‌ای مشترک این مشکل را حل کنند.

صیانت از باغ‌ها به کجا رسید؟

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه موضوع طرح صیانت از باغات نیز یکی دیگر از اولویت‌های مهم شورای شهر بعدی است گفت: طرح صیانت از باغات که در تقابل مصوبه برج – باغ بوده، تا این لحظه به صحن نیامده هرچند که پس از رایزنی‌های مشترک با کمیسیون معماری و شهرسازی سرانجام یک هفته قبل به برکت تصمیمات شب انتخاباتی یک متن مشترک آماده کردیم و امید است بعد از انتخابات مخدوش نشده و در دستور کار قرار گیرد.

حافظی با بیان اینکه در صحن شورا وقتی اکثریت اعضا مدیریت می‌شوند نباید انتظار خروجی مناسب نداشت، گفت: بارها از مدیریت شورای شهر خواسته‌ام که نسبت به مستندسازی و مکتوب‌سازی تمامی اظهارنظرها و رای‌ها اقدام کند و حتی سالن مجاور صحن علنی را برای مردم آماده کند تا مستقیما مطلع شوند که اعضای شان چه تصمیماتی می‌گیرند.

وی با بیان اینکه شش ماه است که طرح انتشار متن مذاکرات شورا با هدف شفافیت و پاسخگویی در دستور کار قرارنمی‌گیرد، گفت: ۱۰ الی ۱۲ سال است که چمران رییس است و نظرش این است که متن مذاکرات به مانند مجلس منتشر نشود که این نشان‌دهنده حاکم نبودن قانون در شورا است چراکه مردم باید بدانند کدام نماینده چه رایی داده تا نمایندگان جرات نکنند برخلاف صرفه و صلاح مردم کار کنند هرچند که در ابتدای آغاز به کار شورا قسم خوردند که به نفع مردم کار کنند اما گویا برخی صلاح ۴ درصدی ها را مدنظر دارند نه همه مردم را، چراکه متاسفانه مصاحبه‌ای که برخی اعضا انجام می‌دهند با آن چیزی که در صحن علنی بیان می‌کنند متفاوت است و مصاحبه‌ها تنها لفاظی سیاسی است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران متاسفانه شاهد هستیم مصوبات به گونه‌ای دیگر انتشار داده می‌شوند گفت: بارها دیده شده که مصوبه یک چیز دیگر است و متنی که منتشر شده، چیز دیگر. به عنوان مثال برای فروش شهروند و شهر آفتاب مصوبه شد پنج نفر از اعضای شورای شهر در کمیته نظارت عضو شوند و حتی قرار شد دو نفر از اعضای کمیسیون سلامت که کمیسیون مرتبط است انتخاب شوند اما بعدا دیدیم که نمایندگان کمیسیون سلامت حذف شده و دو نفر از هیات رییسه انتخاب شدند که وقتی به چمران اعتراض کردم در ابتدا گفت که اشتباه می‌کنید اما هنگامی که اصرار مرا دید، گفت که شما (حافظی) مصاحبه کردید که هرکس به فروش شهروند و شهر آفتاب رای دهد خیانتکار است و حالا که ما خائن هستیم، کار خود را می‌کنیم . حتی یک نمونه دیگر می‌گویم که در حین بررسی بودجه ۹۵ شهرداری جلسه به نوبت عصر کشیده شد و قرار شد که تا ساعت ۱۷ اعضا در صحن بمانند اما تا ساعت ۱۷:۱۵ من در جلسه بودم و به واسطه آنکه بیمار داشتم و از آنجایی که وقت قانونی تمام شده بود، از جلسه خارج شدم و با اینکه سه تبصره مانده بود که به تبصره‌های مهم برسیم ، جالب است بدانید به محض خروج حافظی از شورا دو، سه تبصره باقیمانده بدون بررسی رد کرده و به تبصره‌ای که در مورد کمک به خیریه امام رضا بود، رفته و آن را تصویب کردند و هنگامی که من اعتراض کردم چمران گفت که این تصمیم در زمان قانونی بوده و بحث نکنید و اگر بگویم این افراد قانونی گرفتار نشوند، قطعا اقداماتشان شرعا مشکل دارد.

توضیحات حافظی در مورد حسابرسی سال ۹۱ شهرداری تهران

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به اینکه گزارش حسابرسی سال ۹۱ شهرداری تهران منتشر شده است، گفت: قالیباف باید به سوالاتی که مطرح می‌کنیم در حوزه شهری پاسخ دهد چراکه در بررسی حسابرسی سال ۹۱ به موضوعات متعددی برخوردیم که به نظر می‌رسد باید مدیریت شهری به آنها پاسخ داده شود چراکه با عدم شفافیت مواجه هستیم.

حافظی با بیان اینکه دخل و تصرف غیرمجاز در وجه سپرده و امانتی که از پیمانکار کسب می‌شود یکی از تخلفات شهرداری است تصریح کرد: قانون می‌گوید سپرده‌ای که پیمانکار نزد شهرداری به امانت می‌گذارد باید دست نخورده باقی بماند اما می‌بینیم که شهرداری حتی این پول‌ها را نیز جابه‌جا می‌کند و این در حالی است که ما شاهد ضعف و اشکال در نظام مدون و جمع‌آوری اموال و دارایی‌ها هستیم به گونه‌ای که اموال و دارایی‌های شرکت‌ها تحت یک سامانه مشترک نیست و حتی ثبت نشده و حتی ممکن است شهردار از میزان دقیق آن مطلع نشود.

وی با بیان اینکه وضعیت نابهنجار اسناد مالکیت، اموال و دارایی‌ها و همچنین عدم یکپارچگی بانک اطلاعات املاک و عدم ساماندهی وضعیت املاک و عدم تهیه صورت جامع و طبقه‌بندی شده از صورت ریز اسناد دارایی‌های اختصاصی و عمومی شهرداری یکی دیگر از مشکلات عمده شهرداری است، گفت: عدم ثبت و درج دفاتر اقلام قابل توجه تملک املاک بالای ۱۰۰۰ متر نیز یکی دیگر از مشکلات شهرداری است به گونه‌ای که قانونگذار عنوان کرده وقتی املاک بالای ۱۰۰۰ متر تغییر کاربری می‌دهند، ۷۰ درصد باید در مالکیت شهرداری باشند تا به افزایش سرانه‌ها اقدام کنند، اما می‌بینیم که شهرداری بدون اینکه سند ۷۰ درصد به اسمش بخورد و بی‌توجه به برنامه و اسناد بالادستی زمین را بابت بدهی‌هایش به پیمانکاران منتقل می‌کند و به همین دلیل است که در مناطق یک تا ۳ و ۲۲ با ساخت و سازهای بی‌رویه‌ای مواجه هستیم، چراکه پیمانکار وقتی ۷۰ درصد ملک را دریافت کند، قطعا به دلیل سودآور بودن به ساخت و ساز روی می‌آورد.

ارائه‌ی تخفیف بیش از ۵۰درصد بافت فرسوده بدون ثبت

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران عدم ثبت برخی دارایی‌ها مربوط به واحدهای تجاری و مسکونی و همچنین عدم ثبت تخفیف ۵۰ درصد بافت فرسوده را یکی دیگر از اشکالات حسابرسی شهرداری اعلام کرد و گفت: در مواردی شهرداری بیش از ۵۰ درصد در بافت فرسوده تخفیف داده اما ثبت نکرده است و سرجمع این تخفیف‌ها ۱۸ میلیارد تومان بوده است.
حافظی با بیان اینکه عدم تعیین تکلیف ماشین‌آلاتی که در حین ساخت پروژه به پیمانکار داده شده و حالا مشخص نیست که این ماشین‌آلات کجا هستند، یکی دیگر از ایرادات است، گفت: عقد قرارداد با پیمانکار با مبلغ مازاد ۱۰ برابر حد نصاب معاملات با اشخاص حقوقی فاقد صورت‌های مالی حسابرسی شده است و جالب است بدانید که الان حد نصاب معاملات بزرگ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است و این قراردادها ۱۰ برابر این حد نصاب بوده است. همچنین عدم نظارت بر شرکت جهان و شرکت دیدار ایرانیان که عملکردی مشابه با شرکت جهان دارد نیز یکی دیگر از ایرادات حسابرسی سال ۹۰ است.

ابهام در واگذاری زمین ۱۲ هزار متری عباس‌آباد به بانک انصار

وی با بیان اینکه عدم ثبت یک فقره حساب سپرده با گردش بدهکار ۳۹۲ میلیارد تومان و بستانکار ۳۸۷ میلیارد تومان در یکی از دفاتر سازمان پارک‌ها از دیگر تخلفات شهرداری است، گفت: جالب است بدانید یک قطعه زمین ۱۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع از سوی شرکت اراضی عباس‌آباد به بانک انصار واگذار شده و همچنین ثبت خلاف و غلط برخی اشخاص حقوقی در سرفصل حساب‌ها و اسناد پرداختنی غیرتجاری در طبقه‌بندی پرسنل نیز جای ابهام است. به گونه‌ای که در اسناد این اشخاص به عنوان پرسنل معرفی و حقوق می‌گرفتند اما عدد مشخص نیست.

روابط غیرشفاف شهرداری با بانک شهر

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در مورد روابط شهرداری با بانک شهر نیز با بیان اینکه این روابط آنقدر گسترده و غیرشفاف است که شورا به دلیل آنکه بانک شهر زیر بانک مرکزی است، نمی‌تواند به حسابرسی وارد شود اما دقت داشته باشید که شورای شهر نیز در موضوع دکه‌های شهرنت که تنها به صورت انحصاری و در یک فضای غیررقابتی تنها به بانک شهر داده شد نیز نتوانست ورود مناسبی داشته باشد.
به گفته حافظی، پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان بدون مجوز تحت عنوان هزینه‌های رفاهی به پرسنل و مدیران مترو در سال ۹۲ یکی دیگر از تخلفات شهرداری است. همچنین واگذاری تعداد ساختمان‌های مسکونی متعلق به شهرداری که در اختیار افرادی خارج از مجموعه شهرداری هستند و یا این ساختمان‌ها در اختیار کارکنان و بازنشستگان است، از دیگر تخلفات شهرداری است.

وی با بیان اینکه خرید و فروش املاک و اراضی بدون رعایت تشریفات و مناقصه از دیگر تخلفات شهرداری است، گفت: دقت داشته باشید که گزارشی که ارائه کردم متعلق به صورت‌های مالی سال ۹۰ شهرداری بوده و در حالی که در سال ۹۶ هستیم، نمی‌دانیم در ۵ سال گذشته چه اتفاقی برای شهرداری افتاده است و این تخلف شورای شهر است چراکه باید رییس شورای شهر تهران از سال ۹۲ تا ۹۵ را به حسابرس اعلام کند که هنوز این مهم رخ نداده است و حالا حسابرسی در سال ۹۱ در حال انجام است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه روال اینگونه است که حسابرس بند به بند در شورا بررسی شود و اشکالات توسط شرکت مربوطه پاسخ داده و پاسخ‌ها در شورا بررسی شود و اگر شورا اغنا نشد موارد تخلف به مقام قضایی ارجاع و در طول سال بعد نظارت انجام شود تا مجددا تخلف صورت نگیرد، گفت: آنقدر اوضاع خراب است که گزارش حسابرس وقتی در شورا قرائت می‌شود، رییس شورا بدون طی مراحل قانونی فوق تنها در سه کلمه خطاب به شهردار می‌نویسد (نسبت به رفع ایرادات اقدام شود) و می‌بینید طی سال‌های اخیر معجزه‌ای در زمینه بهبود شرایط رخ نداده است و می‌بینید که شهردار بودجه مصوب را توی کشوی میز می‌گذارد و هزینه می‌کند و یک ماه مانده به پایان سال لایحه اصلاحی به صحن می‌آورد و شورا قطعا مقصر است چرا که لایحه اصلاحی شهردار را تصویب می‌کند.

وی با بیان اینکه در سال ۹۳ وقتی شهردار یک سوم بودجه را خارج از ردیف‌های مصوب هزینه کرد چه شد؟ گفت: دیدید که در آخرین روزهای سال از شورا در قالب یک اصلاحیه مصوبه گرفت.

حافظی در پاسخ به این سوال که چرا تخلفات شهرداری را به مراجع بالادستی گزارش نکردید، با بیان اینکه از اعضای شورای شهر که همراه شهرداری هستند چه توقعی دارید، گفت: تنها یک عده محدود که به اندازه انگشتان یک دست هستند منتقدند و بنده تنها کاری که می‌توانستم بکنم اینکه گزارش را به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کردم اما ببینید چه بلایی بر سر آن آمد و در جریان رد تحقیق و تفحص از شهرداری در مجلس نیز هستید قطعا این کارها باعث کاهش اعتماد عمومی می‌شود.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه شما می‌گویید چرا شهردار را استیضاح نکردید اما باید بگویم حاکمیت زر و زور تزویر مانع استیضاح می‌شود گفت: عده‌ای را با تزویر که اصولگرایی آسیب می‌بیند منع می‌کنند چراکه معتقدند قالیباف اصولگراست و عده‌ای را با زور همراه می‌کنند چراکه قبلا افراد سوءاستفاده‌هایی از سیستم کرده و تهدید می‌کنند که اگر همراهی نکنید اطلاعات را منتشر می‌کنیم و عده‌ای نیز با زر همراه می‌شوند چراکه با شهرداری در قالب شرکت‌های پیمانکاری مراوده دارند و افرادی که می‌مانند ۵ نفر هستند که اعم از حقانی، حکیمی‌پور، سرخو، انصاری و مسجدجامعی هستند.

حافظی با بیان اینکه من از شهرداری عذرخواهی می‌کنم، گفت: چندی پیش اعلام کردم که شهرداری مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به معاونانش کمک هزینه خرید مسکن داده است، اما حالا از شهرداری عذرخواهی می‌کنم که چراکه در بررسی‌ها متوجه شدم که بازپرداختی در کار نیست و شهرداری این مبلغ را به معاونانش هبه می‌کند.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران درباره رای خود در انتخابات شهردار و هیات رئیسه، گفت: در سال اول به اعتماد قلبی که آقایان اصولگرا صالح هستند، به قالیباف رأی دادم و در سال دوم یک تماس از فردی اصولگرا که در مجموعه بیرون شورا است اما بر روی اصولگرایان شورا تاثیرگذار است، داشتم که به چمران رأی دهید تا ظرف سه ماه آینده طی جلسه‌ای قالیباف را حذف کنیم؛ اما وقتی در سال دوم به چمران رأی دادم دیدم که جلسه حذف قالیباف تشکیل نشد و در سال سوم وقتی مجددا با من تماس گرفته شد که من رأی دهم گفتم شما به من دروغ گفته و دیگر به شما اعتماد نمی‌کنم به همین دلیل در انتخابات هیات رییسه شورای شهر در سال سوم و چهارم رأی سفید دادم.

توضیحات حافظی در مورد پالایشگاه اصفهان

حافظی در مورد حواشی یک خبرگزاری در مورد پالایشگاه اصفهان گفت: روز شنبه یکی از خبرگزاری‌ها خبری مبنی بر نقش من در سهام پالایشگاه نفت اصفهان منتشر کرد و از آنجایی که این خبر کذب بود، از آنها خواستم خبر را برداشته و مجددا خبری با اطلاعات درست درج کنند اما مدیرعامل این خبرگزاری که وابسته به یک جریان خاص که یکی از ارکان نظام است، این موضوع را نپذیرفت و من در اینستاگرام خود پاسخ لنکرانی وزیر وقت بهداشت را منتشر کردم و هنگامی که در انتخابات شورای شهر پنجم ثبت نام نکردم، این خبرگزاری مدعی شد که چون فساد من را منتشر کرده، مانع از ثبت نامم شده اما واقعیت چیز دیگری است.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در تشریح این موضوع گفت: در بودجه سال ۸۴ مطالبات سنوات ۴۰ الی ۴۵ دانشگاه علوم پزشکی پیش‌بینی نشده بود که من طی مکاتبه با رییس دولت وقت اعلام کردم که با وجود بدهی، این در بودجه سنواتی دیده نشده که رییس جمهور نیز در خرداد ماه همان سال مصوبه هیات دولت را اخذ کرد که به موجب آن بابت بدهی ۱۵ درصد از سهام پالایشگاه اصفهان به وزارت بهداشت داده شد که شش ماه طول کشید تا وزارت نفت این سهام را بدهد اما با وجود مکاتبات متعدد، وزارت نفت وقت از ارائه اوراق و سهام خودداری کرد تا اینکه سرانجام با یک ترفند اوراق سهام در آذر و دی همان سال به وزارت بهداشت داده شد.

حافظی با بیان اینکه ۱۴ ماه من مسوول این سهام بودم و مسوولیت آن را می‌پذیرم گفت: معاونت حقوقی وزارت بهداشت اعلام کرد که براساس قانون دستگاه دولتی نمی‌تـواند سهامدار باشد و باید این سهام را به یک شرکت تعاونی وزارتخانه منتقل کند و از آنجایی که بنا به ابلاغیه وزیر بهداشت، نماینده تام‌الاختیار من بودم که به توصیه معاونت حقوقی این ۶۰۰ میلیون سهم را به یک شرکت تعاونی منتقل کردیم.

وی ادامه داد: ۶۰۰ میلیون سهم که در آن زمان هر سهم ۶۵۰ تومان بود و مجموعا ۳۹۰ میلیارد تومان می‌شد را نمی‌توانستیم به یکباره وارد بورس کنیم چراکه با بهم زدن عرضه و تقاضا قیمت افت می‌کرد، از زمانی که سهام را تحویل گرفتم حتی یک روز را نمی‌توانید پیدا کنید که مبلغ سهام ۶۵۰ تومان مانده باشد، چراکه وزارت نفت سهام زیادی را وارد بازار کرد و قیمت تا ۲۸۰ تومان نیز کاهش پیدا کرد و حالا بپرسید که من چگونه می‌توانستم ۶۰۰ میلیون سهم را با قیمت پایه ۲۸۰ تومان بفروشم چرا که قطعا منابع بر باد می‌رفت اما آن را نگه داشتیم که ۶۰ میلیارد تومان سود داشته است و سهام از ۳۹۰ میلیارد تومان به ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسید و هر ساله ۶۰ الی ۷۰ میلیارد تومان سوددهی دارد.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه خبر آن خبرگزاری کذب بود گفت: در خبر آمده بود که حافظی سهام را به شرکت تعاونی که متعلق به یکی از اقوامش است داده اما هیچ یک از اقوام من در گوشه و کنار وزارت بهداشت سمت ندارند و هنگامی که این خبرگزاری متوجه کذب شدن خبرش شد، این بخش را تغییر داد و نوشت که سهام در اختیار شرکت تعاونی یکی از نزدیکان داده شده است که این نیز کذب است و متاسفانه هنگامی که این خبرگزاری دید که حافظی به منتقد جدی شهرداری بدل شده، به سمت انتشار اخبار کذب روی آورد و متاسفم که رفتار این خبرگزاری موجب تغییر افکار عمومی به این نهاد می‌شود.

  منبع : خبرگزاری ایسنا
  14:18   سه شنبه 19 اردیبهشت 1396  
 نظرات